Spring til indhold
Forsiden » Mere end vind (om os)

Mere end vind (om os)

Vind-Vind har en mission om at gøre vindsimuleringer i digital planlægning af byggeprojekter nemmere.

Vores primære mål er at levere de værktøjer, vores kunder har brug for til at udføre de vindsimuleringer, der kræves til udfordrende byggeprojekter. Simuleringer, der kan udføres tidligt og på en løbende, iterativ basis.

Vi tilbyder en alternativ metode til traditionelle vindtunnelsimuleringer. Vores simuleringsmetode er baseret på CFD-beregninger Computational Fluid Dynamics, hvilket giver entreprenører, arkitekter og ingeniører, der allerede bruger digital bygningsinformationsmodellering (BIM), mulighed for nemt at integrere vindsimuleringer i den eksisterende arbejdsgang.

Vind-Vind er allerede førende i Danmark inden for vindkomfortsimuleringer baseret på CFD-beregninger. Men vi kan og vil mere end det.

De sidste to år har vi arbejdet sammen med Danmarks Tekniske Universitet om et projekt for at validere CFD-simulering af vindbelastninger på strukturer. Valideringsprojektet viser, at vores metoder ved hjælp af CFD er sammenlignelige med test i vindtunneller.

Vores arbejde er baseret på et solidt fundament af teoretisk viden og praktisk erfaring med succesfuld projektledelse og implementering af komplekse byggeprojekter. Vores simuleringsmetoder er et resultat af en fælles indsats fra virksomhedens to partnere, Leika og Per.

Leika har mere end 10 års erfaring inden for projektledelse og koordinering i byggebranchen, og Per har de seneste 20 år arbejdet med at finde beregningsmæssige løsninger til simulerings- og beregningsproblemer i området mellem vanskeligt og umuligt.

Vind-Vind leverer konsulentydelser inden for vindsimuleringer og CFD generelt.

Leika Diana Jørgensen

Leika Diana Jørgensen, Vind-VindLeika er cand.polyt og BSc i økonomi. Hun har mere end 10 års erfaring inden for projektledelse og koordinering i byggebranchen og har arbejdet på adskillige komplekse byggeprojekter (f.eks. Amager Bakke og Femern-forbindelsen).

E-mail: leika@vind-vind.dk
Mobil: +45 2172 1159

Per Jørgen Jørgensen

Per Jørgensen, Vind-VindPer er cand.scient (fys.) og har arbejdet med at finde beregningsmæssige løsninger på simulerings- og beregningsproblemer i 20 år.

E-mail: per@vind-vind.dk
Mobil: +45 2622 3106